Izvor: KURIR
18.06.2024 u 17:20
1

ODTKRIVAMO KAKO SE HRANI VELJKO RAŽNATOVIĆ: Ustaje u pet, u sedam već trenira, a u njegovom tanjiru se nalazi ovo

Bokser Veljko Ražnatović vredno trenira i vodi računa o svom izgledu. Iz porodičnog doma u Titelu, sin Svetlane Cece Ražnatović se gotovo redovno se oglašava putem Instagrama, gde sa pratiocima deli i privatne trenutke.

Tako smo mogli da vidimo da ranom zorom ustaje, oko 7 već uveliko trenira, a potom se rashlađuje u bazenu.

Ražnatović je sada pokazao i šta se nalazi na njegovom tanjiru.

 

UHAPŠEN DŽASTIN TIMBERLEJK: Evo KOJE DELO se slavnom pevaču stavlja na teret

Za doručak jede pet jaja, domaću slanina, paradajz i beli sir. Obiman doručak pun proteina daje mu energiju za naporne treninge koje bokser ima.

Podsetimo, on je nedavno podelio i fotografiju svojih sinova, kada je pokazao da mališani za doručak jedu viršle i pavlaku.

Takođe, njegovi pratioci raznežili su se kada su videli da mali Željko jede iz plekanog tanjira, što je mnoge vratilo u detinjstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ODTKRIVAMO KAKO SE HRANI VELJKO RAŽNATOVIĆ: Ustaje u pet, u sedam već trenira, a u njegovom tanjiru se nalazi ovo”

  1. Plekani ili plehani tanjiri su najbolji , ako padnu neće se razbiti , mogu se ošteti ali teže neko od porcelana , lepo se održavaju , mogu i na ringlu ako treba nešto da se podgreje , mogu biti napravljeni od rostfraja a mogu biti i od emajla ,ovi emajlirani podsećaju na detinjstvo , dobri su i jedni i drugi , nisu dobri oni od aluminijuma jer u aluminijumskim posudama ne treba držati jelo suviše dugo , kraće zadržavanje jela da ali duže ne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter