Izvor:
08.06.2024 u 20:39
0

OGLASIO SE I DUŠKO: Prvo oglašavanje Tošića nakon što ga je Jelena Karleuša optužila za nasilje

Pevačica Jelena Karleuša prema pisanju medija prijavila je jutros još uvek zakonitog supruga Duško Tošić za nasilje.

Kako se navodi, pevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga, fudbalskog menadžera Duška Tošića, i optužila ga da je fizički nasrnuo na nju i njenog prijatelja.

 

Nakon incidenta u porodičoj vili oglasio se Duško Tošić na svom Instagram profilu.

Bivši fudbaler podelio je fotografiju svoje mlađe ćerke Nike, koja danas proslavlja maturu.

„Matura“, napisao je Duško Tošić uz fotografiju ćerke.

Foto: Instagram/duskotosic

Pre fudbalera, na svom Instagram profilu oglasila se i pevačica koja je progovorila o incidentu i teškoj fazi kroz koju prolazi njihova porodica.

Podsetimo, kako piše Kurir, policija je rano jutros po prijavi Jelene Karleuše izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je fizički nasrnio na njih dvoje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter