Izvor: kurir
09.06.2024 u 22:31
0

OLJA KARLEUŠA PRIZNALA ISTINU O RAZVODU : Pevačica progovorila i okončala sve špekulacije

Tragom informacija da je popularna pevačica Olja Karleuša okončala svoj brak sa Predragom Pecom Petrovićem, nakon 7 godina braka.

Ovaj par, pre tog čina, zabavljao se punih 14 godina, a kako je pevačica rekla, informacije o razvodu nisu tačne!

To je klasična dezinformacija! Ne razvodim se! Upravo se useljavamo u novi stan koji smo renovirali. Sve je u savršenom redu! Živeli smo na nekoliko adresa i ponekad bili razdvojeni zbog renoviranja, ali to je to, rekla je Olja za medije pa dodala:

Olja Karleuša, Predrag Popović

To je 100 posto dezinformacija! Bogu hvala što je tako i da moj brak neće biti treći o koje će se na taj način pisati kao što je to bio slučaj sa Draganom i Harisom, dodala je Olja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter