Izvor: Kurir
01.06.2024 u 11:57
1

ON JE SUROVI PROFESIONALAC: Suzana Jovanović otkrila kako je došlo do preloma noge!

Kreativni direktor „Grand“ produkcije Saša Popović, nedavno je doživeo nezgodu kada je padom sa stepenika polomio nogu, a njegova supruga Suzana Jovanović opisala je kako je došlo do toga.

Sale ima jednu osobinu koju imam i ja, volimo da žurimo. Trči ovamo, trči tamo, moramo da stignemo i završimo i to bukvalno trčimo kroz kuću. Imamo stepenice gore za sprat i ja sam se par puta okliznula. On to nije uspeo, nezgodno je pao i kost je napukla. Tri nedelje longeta, posle vežbice i oporavak kakav sledi sa doktorima, fizioterapeutima. To mnogo loše utiče na njega zato što je navikao da bude hiperaktivan – objasnila je ona.

STANJE KEJT MIDLTON: Princezin prijatelj otkrio detalje njene borbe sa opakom bolešću

Uprkos prelomu noge i gipsu, Saša nije dozvolio da se otkaže snimanje tog dana, već se sa štakama pojavio u Grandovom studiju i još jednom dokazao da je surovi profesionalac.

Kako kaže Suzana, to je i očekivala od njega.

-Skoro je bio bolestan i vodio je „Zvezde Granda“. Nijednom nije bio odsutan da kaže „Sale ne može“. Uvek dođe i odradi posao, on je surovi profesionalac. On će da dopuzi do one scene, da sedne u stolicu, ali će doći da uradi emisiju – rekla je Suzana.

Suzana ponosno ističe da je mnoge stvari u životu naučila upravo pored Saše.

-Dosta sam naučila od njega i radila sam na tom strpljenju i mudrosti. Mislim da sam dostigla taj neki nivo i mogu za sebe da kažem da koristim razum uvek. Uvek sam se trudila da budem čovek i ono što ne želiš sebi nemoj ni pomisliti ni uraditi – zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ON JE SUROVI PROFESIONALAC: Suzana Jovanović otkrila kako je došlo do preloma noge!”

  1. Није ваљда од куће до студија дошао на штакама. Шта онда да кажемо за Николу Роквића.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter