Izvor: Kurir
28.05.2024 u 11:36
0

ONA JE TABLOIDNA! Karleuša o famoznom susretu sa Severinom

Jelena Karleuša opet je pecnula Severinu, nakon što je hrvatska pevačica poslala našoj pop zvezdi prepisku sa njenim suprugom Duškom Tošićem, u kojoj on pokušava da flertuje sa njom.

Jelena je sinoć gostujući u “Ćirilici” rekla da je jednom prošla pored Severine, ali da je nije prepoznala, što je sada i dokazala snimkom iz Beogradske arene 2016. godine, kada su obe bile gošće na koncertu Saše Matića. Ovaj snimak postavila je na Instagramu jedna divina fan stranica, a ona je taj snimak i podelila.

JK je tada prolazeći holom dvorane, žurnim hodom prošla pored Severine dok je Splićanka pozdravljala one koji izlaze na scenu i poželela im sreću. Te scene se sad opet prisetila Jelena.

– Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na slici to nije ista priča. Ona je tabloidna. Napala me je jer sam joj napisala da su joj muž i dete Srbi – rekla je Karleuša u „Ćirlici“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter