Izvor: Kurir
15.10.2024 u 08:51
0

ONI SU PEVAČICINA NAJVEĆA PODRŠKA: Pogledajte gde je Breskvica odrasla

Breskvica živi sa dečkom u naselju Žarkovo, a do nedavno živela u porodičnoj kući koja se nalazi takođe u Beogradu

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica naporno i vredno radi. Naime, Breskvici veliku podršku pored dečka, pružaju i njeni roditelji koji žive u Krnjači.

MILICA TODOROVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN U KAFANI: Veselila se za sve pare, kitila muzičare

Tako su kamere „Paparaco lova“ jednom prilikom uhvatile pevačicinog oca, koji ju je tada čekao na aerodromu u Beogradu, nakon što se vratila sa nastupa.

On je tada kao svaki brižan roditelj došao po nju, a mnogima je pažnju privukao i kada je ćerku poljubio u čelo, što je samo dokaz koliko voli svoju mezimicu, za koju kažu da dosta podseća na zgodnog oca.

 

Breskvica je jednom prilikom na svom Tik tiku okačila snimak svoje majke koja sadi cveće i usput viče na svoje ukućane.

– Baš sad učiš baksuze, napravi pauzu – vikala je njena majka, nakon kratkog plesa koji je pevačica zabeležila, a mnogi su konsatovali da je ona lepa i prirodna žena, ali i prava domaćica čim sređuje dvorište.

Inače, Breskvica živi sa dečkom u naselju Žarkovo, a do nedavno živela u porodičnoj kući koja se nalazi takođe u Beogradu, u naselju Krnjača, a kako izgleda njena devojačka kuća možete pogledati na slikama ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter