Izvor:
22.06.2024 u 22:22
0

OSTAVILA VILU NA DEDINJU, udala za moćnika, a danas uživa u SUVOM LUKSUZU

Bojana Rajić (44) trenutno boravi u toplijim krajevima, a fotkama u kupaćem kostimu raspametila je korisnike društvenih mrežam.

Srpska manekenka Bojana Rajić i bivša supruga Vladimira Stojkovića, zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće javnosti. Međutim, nakon skandala koji je izbio zbog kraha braka sa fudbalerom, ona se povukla iz medija.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a nedugo zatim Bojana je pokazala kako uživa kraj bazena, ali ovoga puta doterana – u haljini sa leopard printom i dubokim dekolteom.

Bojana Rajić

FOTO: INSTAGRAM

Bojana Rajić

Bojana izuzetno vodi računa o svojoj figuri što potvrđuje i fotografija u bikiniju koju je nedavno objavila na svom nalogu.

Posvetila se novom suprugu, deci, a na Instagramu ponekad objavi po koju golišavu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog neodoljivog izgleda u petoj deceniji.

Bojana se u prošlosti bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

– Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega – napisala je tada manekenka na svom Fejsbuk nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter