Izvor: 24SEDAM
11.10.2024 u 16:45
0

OTAC SAŠE I DEJANA MATIĆA GOVORIO O SVOJIM SINOVIMA: „Predozirani su kiseonikom, otrovani su!“

Priznao je i zašto bi bio nesrećan

Otac Dejana i Saše Matića, Zoran Matić, prvi put je javno govorio o detinjstvu svojih sinova. U jednoj emisiji, izneo je nepoznate detalje o njihovom životu i odrastanju.

MIK DŽEGER (81) NEDAVNO DOBIO SINA A SADA I UNUKA: Slavni muzičar ima osmoro dece

– Njima je upropašćen vid, predozirani su kiseonikom, oni su otrovani – rekao je Zoran, a onda se osvrnuo i na poruku lekara:

– Sreća je da nije, mogao je i mozak da nastrada – rekao je on tada.

Ipak, Zoran je otkrio kako su on i njegova supruga bili spremni na sve kako bi pomogli sinovima:

– Supruga i ja smo sve pokušali što je moglo da se pokuša.

Komšije o braći Matić, imale su samo lepe reči:

– To su divni momci, lepa, složna braća – rekla je jedna sugrađanka, dok je komšija takođe istakao kakvi su bili ali i koliko je veliku ulogu u svemu odigrao upravo njihov otac:

– Njihov otac je odigrao presudnu ulogu. Ta njegova upornost…

Dejan i Saša i pored svog problema, uspeli su da se snalaze i pored tog što ne vide, a sada je t potvrdila i njihova sugrađanka:

– Bili su mali, nisu videli, ali oni su nekako znali da se kreću, bili su prebistri – rekla je jedna starija gospođa za emisiju „Metar moga sela“, koja se ponosi braćom Matić i kako ističe kada ih vidi na televiziji „gledam ih kao svoju decu“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter