Izvor: Kurir
24.10.2024 u 19:19
0

OTKAZAN KONCERT U ČAST BORE ČORBE: Porodica i članovi benda se nisu složili oko OVOGA!

Na ovom koncertu trebao je da učestvuje i Sergej Trifunović

Koncert u čast Bore Čorbe trebao je da se održi 2.11 u Beogradu, međutim organizatori su sada izdali saopštenje da ovaj događaj neće biti održan.

NASTAVILA TRADICIJU: Andreana Čekić se pohvalila pratiocima!

Porodica i članovi benda se nisu složili sa naplatom ulaznica za događaj, da bi sve poporilimo još šire razmere u medijima.

Izjavu organizatora prenosimo u celosti:

 Obaveštavamo Vas da se koncert „Bori u čast“ neće održati 02. novembra.

Zappa Baza, kao jedan od organizatora ovog događaja, želi da istakne da je događaj napravljen iz čiste ljubavi prema Bori Đorđeviću i njegovim pesmama.
Ideja o naplaćivanju ulaznica, od kojih bi se novac prosledio za podizanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu je bila iskrena želja nas kao fanova kao i inicijativa da se kroz peticiju ta ideja i ostvari.
S obzirom da porodica Bore Đorđevića, kao i članovi benda nisu saglasni sa ovom idejom, tj načinom na koji se realizuje, s akcentom na prikupljanje novačnih sredstava za spomenik, odlučili smo da se događaj ne održi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZAPPA BAZA (@zappabaza)

Ta nas je vest zatekla kada je koncert bio skoro rasprodat, inače bi događaj bio besplatnog karaktera od samog starta, jer poštujemo stav porodice i članove benda.

Naša odluka kao jednog od organizatora je donešena usled negativne slike koja je stvorena u medijima, a to je bila poslednja stvar koju smo želeli.

Novac možete preuzeti na prodajnim mestima gde ste kupili karte. – napisali su oni na Instagram profilu mesta gde je trebao da bude održan koncert.

Podsetimo, na ovom koncertu trebao je da učestvuje i Sergej Trifunović, koji se trenutno nalazi u jeku skandala zbog fizičkog nasilja koji je pretrpeo od supruge Isidore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter