Izvor: 24sedam
28.10.2024 u 22:22
0

OTKAZAN KONCERT ŽELJKA BEBEKA U BEOGRADU: Ovo je razlog

Potvrdili i organizatori

Koncert Željka Bebeka, koji je bio zakazan za 15. novembar u Beogradu, je otkazan samo nekoliko meseci nakon sramnog poteza pevača.

Na sajtu preko kog su mogle da se kupe karte otkriven je i razlog otkazivanja koncerta.

– Koncert Željka Bebeka zakazan za 15. novembar 2024. godine u Sava centru se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti – naveli su organizatori i saopštili da će novac od kupljenih karata biti vraćen.

Šta se desilo

Podsetimo, Željko Bebek je izazvao veliki gnev srpskog naroda kada je odlučio da peva 4. avgusta u Gospiću, administrativnom središtu Ličko-senjske županije, na proslavi akcije hrvatske vojske „Oluja“.

Narod je tada tražio da mu se zabrani ulazak u Srbiju, a još više ih je razbesneo način na koji je Bebek slavio, što se može videti na snimcima koji su se pojavili sa tog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter