Izvor: KURIR
02.07.2024 u 22:43
0

OTKRIVAMO DETALJE VEZE INDI I ZORANA! Poznaju se 20 godina, a evo kako se RODILA LJUBAV, oglasio se i Marjanović

Veza Indi Aradinović i Zorana Marjanovića, koju je Kurir ekskluzivno otkrio kada smo ih uslikali na privatnom bazenu, i dalje je tema broj jedan.

Pevačica i kompozitor se poznaju od 2004. godine, a u vezu su uplovili tek nedavno. Nisu se krili, ali nisu ni na sva zvona objavljivali.

– Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju – kaže naš izvor.

Interesantno je to da je Indi rođendan 4. jula, baš na dan kada je Zoranu zakazano novo ročište na ponovljenom suđenje za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

– Indi je imala želja da prisustvuje tom suđenju, ali je to za sada nemoguće. Zoran je već pripremio iznenađenje za Indi, kojoj je tog dana rođendan – priča naš izvor blizak paru.

Ovim povodom pozvali smo novopečeni par:

– Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate – tajanstvena je bila Indi.

Zoran je podržao pevačicu:

– Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem – rekao je Zoran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter