Izvor: ALO
14.06.2024 u 07:56
0

OTKRIVAMO KAKO ĆE CECA RAŽNATOVIĆ PROSLAVITI ROĐENDAN: Nikada ne biste pogodili koliko godina puni!

Anastasija i Veljko pokazali kako se poštuje i voli majka

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Svetlana Ražnatović, odnosno samo Ceca, na estradnoj sceni je prisutna  već 36 godina – više od polovine svog životnog veka.

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom „Cvetak zanovetak“. Objavila je 16 albuma, koji su prodati u sedam miliona primeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođača svih vremena.

Njeni koncerti 2006. i 2013. na Ušću drže rekord i na prvom mestu su najposećenijih na svetu ikad. Pritom, prošle godine je postala najmlađa dobitnica nagrade za životno delo na Saboru narodne muzike Srbije.

Prošlogodišnji, jubilarni rođenan je proslavila s najbližim, iako je danima planirala gala slavlje. Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

 

 

POZNATA PEVAČICA VERILA SE U TAJNOSTI: Fudbaler sve organizovao na romantičnom putovanju!

 

Na kraju je rođendan dočekala na ulici, i to u pižami, jer su je njeni najbliži u ponoć iznenadili vatrometom, balonima i cvećem. Sutradan su se okupili na svečanom ručku u vili na Dedinju.

Ove godine je najavila specijalno iznenađenje s Željkom Joksimovićem, s kojim je snimila duet, što je njene ukućane učinilo srećnim.

 

Kako će Cecu iznenaditi njena deca, unuci, snaha i zet, brzo će se znati, a i danas se prepričavaju kako su joj 44. rođendan čestitali Anastasija i Veljko.
– Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka -napisala je Anastasija, dok je Veljko tom prilikom doveo trubače na maminu žurku.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter