Izvor: ALO
14.06.2024 u 11:00
0

OTKRIVAMO KAKO IZGLEDA NAJSKUPLJA SOBA U KARLEUŠINOJ VILI: Veličine stana je, ima dva kupatila, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

U svom domu, Jelena ima ogroman garderober koji je pre izvesnog vremena pokazala javnosti

Jelena Karleuša često privlači pažnju javnosti, a mnogi su znatiželjni o njenom privatnom životu, posebno o njenom garderoberu.

U svom domu, Jelena ima ogroman garderober koji je pre izvesnog vremena pokazala javnosti, iako tada još nije bio u potpunosti završen

 

 

karleusastar
INSTAGRAM PRINTSCREEN

 

 

 

 

– Garderober je veliki, ima super ogledala, super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište, a što je najinteresantnije, ima i saunu, tu ću se relaksirati – rekla je pevačica dok je na svom nalogu na Instagramu pokazivala orman.

Jelena je naglasila da njen garderober sadrži mnogo ogledala, uključujući jedno veliko kod stola za šminku.

 

EVA RAS GODINAMA SEBE KRIVILA ZA SMRT MUŽA: A tek kada čujete razlog!

Sa strane se može videti mnoštvo garderobe, što je očekivano s obzirom na njen stil života, a posebno mesto zauzimaju njeni kostimi za nastupe.

Karleuša je veliki ljubitelj cipela i torbi, pa će i ovi modni komadi imati posebno mesto u njenom garderoberu.

Pod je prekriven belim, mekanim tepihom, što doprinosi luksuznom ambijentu.

Pevačica je otkrila da njene ćerke, Atina i Nika, već nose njene haljine i cipele, što je za nju izvor ponosa. Nedavno je mala Nika pokazala nasleđeni stil na svojoj maturi, noseći haljinu koju je za nju kreirao Karleušin prijatelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter