Izvor: Kurir
20.06.2024 u 20:09
0

OVDE SAM IMALA SAMO PETNAEST GODINA: Sve ga je slagala, on joj poverovao

Pevačica Nadica Ademov proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a kako je otkrila na audiciji se pojavila tako što je prevarila Sašu Popovića.

– Ovde sam imala samo petnaest godina. Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: „Nemoguće“, pitao se kako sam se prijavila ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Reskirala sam sve, i uspelo je- rekla je Nadica Ademov i otkrila da je tokom takmičenja često plakala.

REKLA JE NE ĐOKOVIĆU: Predviđali su im veridbu, a onda je sve puklo

– Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem, i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: „Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš“-prisetila se pevačica.

Podsećamo, Nadica je samo nekoliko meseci nakon porođaja ponovo trudna sa milionerom kom još uvek nije izgovorila sudbonosno „da“.

– Mi smo se družili pre nego što smo bili zajedno i bili smo dobri drugari. On je bio u društvu koje sam viđala često i on mi je uvek bio drugačiji do ostalih. Drugačije se oblačio, ponašao, drugačiju priču je imao. Kada se desio taj momenat ja sam rekla: „Au, čoveče pa gde si ti do sad“. Stvarno smo bili prijatelji ja nikada nisam verovala da ćemo mi završiti zajedno ikad u životu to mu i danas kažem, ali on kaže: „Ma, da kako da ne“– rekla je Ademova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter