Izvor: KURIR
30.06.2024 u 12:43
0

„OVO JE GLAVNI I ODGOVORNI KRIVAC!“ Ana Nikolić i Rale proslavljaju uz ŠAMPANJAC! Pevačica se konačno oglasila i otkrila istinu!

Pevačici Ani Nikolić obrisan je Jutjub kanal, a ceo novi album uklonjen sa svih platformi, samo četiri dana nakon objavljivanja, ali se ubrzo sve rešilo, te Ana i njen dečko i saradnik Goran Ratković Rale sada imajuj veliki povod za slavlje!

Ona se oglasila na svom Instagram profilu i pre svega se zahvalila svojim fanovima, a potom pokazala kako slavi u stanu svog dečka.

– Hvala svim mojim saradnicima, svi su preživeli. Hvala mojim fanovima na strpljenju i ljubavi. Vaša Ana – napisala je pevačica.

ALEKSANDRU BURSAĆ VERENIK PREVARIO SA STARLETOM Priznao joj sve, pevačica doživela šok, tresla se i plakala!

 

Objavila je i snimak kako Rale otvara šampanjac dok ona đuska i peva svoje nove pesme.

U sledećoj objavi pevačica se našalila, pa kazala da je Rale zapravo glavni krivac za neprijatnosti sa Jutjub platformom.

– Ljubav i genije… Marina nedostaješ. Najzaslužniji za sve greške je Goran Ratković Rale, fondacija „burnout people“ – rekla je Ana.- Snimci su bili demo, i treba da se zamene. Sada se sve uređuje, dodaće se i autori i biće sve kako treba. Čekamo provajdera iz Amerike da se probudi, kroz nekoliko sati bi Jutjub kanal trebalo ponovo da radi – rekao nam je Rale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter