Izvor: ALO
08.06.2024 u 13:20
3

OVO JE KOŠARKAŠ SA KOJIM JE KARLEUŠA BILA KADA JE DUŠKO UPAO: Mlađi je od nje 15 godina

Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola

Duško Tošić jutros je upao u kuću Jelene Karleuše i fizički nasrnuo na nju nakon čega ga je pevačica prijavila policiji.

Kako ekskluzivno saznajemo, Karleuša je tom prilikom bila u društvu poznatog košarkaša koji je 15 godina mlađi od nje.

Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

TOŠIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA KARLEUŠI: Oglasilo se tužilaštvo, otkriveni svi detalji!

Duško čupao Karleušu

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom, navodno, počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje biti saslušan u policiji povodom ove prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVO JE KOŠARKAŠ SA KOJIM JE KARLEUŠA BILA KADA JE DUŠKO UPAO: Mlađi je od nje 15 godina”

  1. Kurvetina od malih nogu,resavaj se zla jos ce te na robiju odvesti,negledaju u cenu samo je se resi.Ne.a ozbiljnijeg krimosa sa bg asfalta da nije bio sa njom plus politicar plus sportisti.

    1
    1
    Odgovori
  2. ТА КУЧКА ЈЕ ПОЗНАТА ПО ТЕРАЊУ ! ИЗ ТОГ РАЗЛОГА ЈЕ НАГЛАВАЧКЕ ИЗБАЧЕНА ИЗ КУТЕ КАРИЋА !

    2
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter