Izvor: Glossy
25.08.2024 u 22:00
0

OVO JE SRPSKI DŽEJSON MAMOA: Mladi pevač mami uzdahe

Izgledom mnoge podseća na čuvenog glumca, a publiku je osvojio savršenim glasom

Na prošlogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije svoje vokalne sposobnosti čitavoj Srbiji i Evropi pokazao je mladi muzičar Stefan Zdravković.

On je izveo pesmu  „Cvet sa istoka“ koja je izabrana za najbolju na Pesmu za Evroviziju prema mišljenju publike. Stefan je nastupio pod umetničkim imenom Princ, a mnogi ga znaju pod umetničkim imenom Princ od Vranja.

Stefana dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti, a sinoć je došao kao gost na proslavu koja je upriličena povodom 100 godina postojanja Radija Beograd.

CAKANA POSETILA ZAVIČAJ I IZJAVILA: „Moja kuća nije na prodaju“

Crvenim tepihom prošetale su mnoge poznate dame, a blažen među koleginicama bio je i Stefan, koji je pobrao simpatije ženskog dela publike.

Moderan stajling, stav pravog zavodnika i šmekerski stil učinili su ga jednim od najinteresantnijih pevača na ovom događaju, a mnoge je podsetio na čuvenog glumca Džejson Momou, koji je poznat kao jedan od najzgodnih u Holivudu.

Podsećanja radi, Stefan Zdravković je rođen u Vranju, a od 2002. godine živi u Beogradu. Ima 31 godinu, a budući da se od 12. godine bavi muzikom, možemo slobodno da kažemo da se umetnošću bavi skoro dve trećine svog života.

Stefan je već dugo u vezi sa lepom Katarinom Babić o kojoj se ne zna mnogo u javnosti. Stefan je jednom prilikom otkrio da se bavila sportom te da je bila uspešna u odbojci i atletici.

Diplomirao je norveški jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu, a osim jezika i muzike, svira bubnjeve i gitaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter