Izvor: blic žena
26.06.2024 u 11:54
0

„Ovo što radi je nedopustivo“: Javnost se obrušila na Kejt Midlton zbog jednog njenog postupka, a evo o čemu je reč

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, našla se na udaru kritika zbog toga što je sve vreme stajala na proslavi zvaničnog rođendana kralja Čarlsa.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), naišla je na brojne kritike kada je 15. juna izašla u javnost nakon 6 meseci odsustva zbog borbe s rakom, kako su preneli strani mediji. Nije htela da sedi već je stajala tokom cele proslavezvaničnog rođendana kralja Čarlsa III. (75). Zbog toga su kraljevski stručnjaci bili uvereni kako se iscrpila te da će njen oporavak trajati još duže jer nije htela da posluša sve one koji su joj govorili da odmori. To nisu jedini negativni komentari koji se mogu pronaći ispod objava na njihovom zvaničnom Instagram profilu. Brojni pratitelji zameraju Kejt što nije jasno rekla kakvo je njeno zdravstveno stanje. I dok su mnogi mislili kako je Kejt bez kose i toliko slaba da nakon hemoterapija ne može ni ustati, istina je drugačija. Princeza je izlazila u javnost i družila se sa suprugom i decom na plaži u privatnosti. Takve trenutke Kejt je zabeležila kamerom i s prijateljima podelila nedavno povodom Vilijamovog rođendana

„Ona izlazi, a mi mislimo da umire“, „Kejt je lažljivica“, „Ovo je nedopustivo, ljudi ništa ne znaju“, pisali su u komentarima.

 

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), naišla je na brojne kritike kada je 15. juna izašla u javnost nakon 6 meseci odsustva zbog borbe s rakom, kako su preneli strani mediji. Nije htela da sedi već je stajala tokom cele proslave zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III. (75). Zbog toga su kraljevski stručnjaci bili uvereni kako se iscrpila te da će njen oporavak trajati još duže jer nije htela da posluša sve one koji su joj govorili da odmori.

To nisu jedini negativni komentari koji se mogu pronaći ispod objava na njihovom zvaničnom Instagram profilu. Brojni pratitelji zameraju Kejt što nije jasno rekla kakvo je njeno zdravstveno stanje. I dok su mnogi mislili kako je Kejt bez kose i toliko slaba da nakon hemoterapija ne može ni ustati, istina je drugačija. Princeza je izlazila u javnost i družila se sa suprugom i decom na plaži u privatnosti. Takve trenutke Kejt je zabeležila kamerom i s prijateljima podelila nedavno povodom Vilijamovog rođendana, prenosi People. 

Kejt je otkrila kako će njeno lečenje trajati još nekoliko meseci pa je ispričala kako ima dobre i loše dane, što svakako znaju svi oni koji prolaze kroz hemoterapiju.

„U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate telu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osećate dobro“, istakla je. Poručila je da će se nastojati pridružiti na nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali sve zavisi od toga kako će se osećati jer lečenje nije još gotovo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter