Izvor: Žena
10.09.2024 u 16:50
0

PAMELA ANDERSON BEZ TRUNKE ŠMINKE: Za jedne je kao „domaćica sa pijace“, za druge oličenje lepote

Pamela Anderson (57), ikona 90-ih i nekadašnja zvezda serije "Baywatch", izazvala je pažnju na crvenom tepihu Toronto Film Festivala, gde je prisustvovala premijeri filma "The Last Showgirl". Pamela je odlučila da se pojavi gotovo bez šminke, čime je još jednom potvrdila svoju posvećenost prirodnom izgledu.

Pamela Anderson dodatno je privukla pažnju odabirom garderobe – crni smoking savršeno je balansirao između klasičnog i neobičnog stila. Ovaj autfit, koji odiše elegancijom i samopouzdanjem, istakao je Pamelinu odlučnost da se distancira od tradicionalnih holivudskih normi lepote.

Ceo stajling zaokružile je crnim salonkama i kožnim rukavicama, a kosu je pokupila u neobavezni niski rep. Ipak, dok su jedni sa oduševljenjem prihvatili njeno odbacivanje „holivudksih normi“ i pozdravili njen prirodan i nenametljiv izgled, drugi su je žestoko iskritikovali.

„Ovo nije za crveni tepih“, „Izgleda nuredno i zapušteno“, „Kao da je slučajno zalutala“, „Frizura je u stilu samo da skoknem do pijace“, „Ne priliči događaju na koji je došla, ipak je ona javna ličnost“, samo su neki od komentara.

Pamela Anderson već nekoliko godina preferira prirodan izgled, a njeno pojavljivanje na crvenom tepihu u Torontu još jednom je dokazalo da ostaje dosledna sebi i svom autentičnom stilu.

Pamela Anderson je nedavno u razgovoru sa novinarima magazinom „Elle“ objasnila zašto je prestala da se šminka. Kako je rekla njena prespektiva prema lepoti, a naročito prema šminkanju se promenila posle smrti njene šminkerke Aleksis Vogel koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

Kako vi komentarišete njen izgled? Da li vam se dopada njen odabir, pišite nam u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter