Izvor: kurir
30.06.2024 u 12:56
0

PETAR MITIĆ PROGOVORIO O VELIKOJ TRAGEDIJI: Preminula je na mom nastupu

Pevač Petar Mitić s knedlom ugrlu prisetio se tragičnog događaja, kada je 2009. godine njegova bivša devojka i prijateljica preminula na njegovom nastupu.

– To je veoma tužna priča. Zvala se Sanja, bili smo saradnici. To je devojka koja je radila sa mnom dok sam bio tezgoš u Vranju – prisetio se pevač, pa nastavio:

– Nažalost, neki mladi ljudi nas pre vremena nastupe. Takve ljude ne treba nikako zaboraviti, vredni su pomena uvek, ali bežim od toga jer sam veoma emotivan i jer me sve to dotiče. Ali lepo je setiti se.

„OVO JE GLAVNI I ODGOVORNI KRIVAC!“ Ana Nikolić i Rale proslavljaju uz ŠAMPANJAC! Pevačica se konačno oglasila i otkrila istinu!

Petar je ispričao da se tragedija desila na njegovom nastupu i dodao da je u medijima došlo do zabune kada su objavili da mu je preminula devojka.

– Ja sam došao da radim, a kada se to desilo mi smo bili dobri prijatelji, tako da sam više izgubio pravog prijatelja i druga, a ne devojku jer sam u tom trenutku bio sa drugom. Zato je došlo do nesporazuma u medijima, ali svakako je jedan veliki gubitak – izjavio je pevač čije gostovanje možete da pogledate u videu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter