Izvor: Kurir
18.06.2024 u 08:28
0

PEVAČ BEZ OVOGA NIGDE NE IDE: Hit scena usred Vračara!

Relja Popović, otkad je izdao nove pesme, izgleda da ne staje s poslom i nastupima.

Ipak, izgleda da ga je stigao umor zbog nespavanja i mnoštva obaveza, u šta se uverio i naš paparaco pre nekoliko dana, kada smo ga fotografisali na Vračaru, ispred zgrade gde živi.

SIN POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA SE OGLASIO: Emotivne reči su sve rasplakale

Reper je nekoliko minuta čekao vozača kako bi izvezao iz garaže automobil kojim se uputio za Hrvatsku, gde je imao nastup. Kako bi mu dug put prošao što prijatnije, Relja je poneo i dva jastuka – jedan za vrat i jedan veliki, kako bi mogao da odspava tokom vožnje.

Dok je čekao da se pojavi automobil, umorni Relja je stajao na ulici i s nekim se sve vreme dopisivao. U jednom trenutku se pored njega zaustavio beli kombi na kojem je pisalo „Tepih servis“ i iz kog mu je vozač u ruke dao paketić, koji je Popović odmah strpao u džep. Kad je vozač stigao, on mu je pomogao oko kofera, a on se udobno zavalio na zadnje sedište i legao da spava.

Podsetimo, Reljina muzika će se uskoro koristiti i u predstavi, pa će tako baletani Narodnog pozorišta iz Beograda 27. juna održati predstavu „Refleks o e-migraciji“. Taj komad prati muzika koju omladina trenutno sluša. Naš izvor kaže da se uveliko pripremaju koreografije na pesme poznatog repera, a Popović je nedavno i imao priliku da vidi kako će to izgledati na sceni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter