Izvor: Kurir
26.08.2024 u 08:00
0

PEVAČ OPET U BOLNICI: „Kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život“

Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje.

– Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i oteraju depresiju koja se ponovo vratila, i to na velika vrata – napisao je on.

OVO JE SRPSKI DŽEJSON MAMOA: Mladi pevač mami uzdahe

– Jedno vreme se nećemo družiti, a kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život, što bi rekli: „Tiha voda, breg roni“. Mrzim bipolarni – dodao je Bojan.

Nedavno je, inače, šokirao priznanjem da želi da ga uspavaju u Holandiji.

– Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka – rekao je Bojan tad.

Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje.

Nemam snage više

Bojan je naglasio da je iscrpljen i da više nema snage za bolničke tretmane i terapije.

– Živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem je jako iscrpljujuće, a ja više nemam snage čak ni za bolnicu, dosta mi je klinika i raznih bolnica, terapija i lekova koji su me deformisali u svakom smislu, tako da što se planova tiče, planiram da putujem i to baš do Holandije – naveo je pevač tom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter