Izvor: ALO
15.08.2024 u 20:12
0

PEVAČ SE UMEŠAO U ĐANIJEV SLUČAJ S OLIMPIJCIMA: „Svakako su svi plaćeni“

Pevač je i sam bio pozvan na proslavu, ali nije mogao da dođe

O proslavi organizovanoj u čast olimpijaca i dalje se priča iako je prošlo tri dana. Neki je spominju zbog neverovatne atmosfere, a drugi zbog onog što se desilo folkeru Radiši Trajkoviću Đaniju.

Đani je bio na spisku pevača koji su bili pozvani da pevaju, ali zbog kolega nije uspeo da dođe do mikrofona. Profesionalac i patriota, Đani je ostao do jutarnjih časova iako nije otpevao nijednu pesmu. Kasnije je javno prozvao kolege i otkrio da je besan kao ris.

U međuvremenu su se oglasili i drugi pevači, a jedna od onih koji je takođe bio pozvan na proslavu je Uroš Živković.

ANA IVANOVIĆ BLISTA SA OVIM MODNIM DODATKOM: Obožava ovakve naočare

– Dobio sam poziv od sportista od srca, ali već sam bio zauzet. Dobar sam sa dosta njih tu. Nisam mogao nikako na pomerim, bio sam u Crnoj Gori. Svakako bi mi velika čast bila da sam bio tu, slaviće oni još mnogo medalja, doći ću ja na red – rekao je za domaće medije Uroš, pa prokomentarisao situaciju u kojoj se našao Đani.

– Kada je reč o slavljima, onda nema problema mi smo svi tu plaćeni, ako se neko baš gura da peva, onda neka se gura. Meni je sasvim okej da sedim ceo dan da jedem i pijem. Kada su veselja po dijaspori onda tu stvarno ima po šest, sedam pevača, i tu svi dođu na red, dobra je organizacija, tu je domaćin veselja koji pravi plan i program, baš iz tog razloga da bi svi stigli da pevaju – istakao je Živković, pa dodao:

– Uvek sam imao poštovanja prema starijim kolegama, nebitno da li je sad Đani ili bilo ko. Ne znam šta se desilo tačno, ali svakako mislim da on kao stariji kolega treba da se ispoštuje koliko god da tu ima pevača, čovek došao na vreme, ostao do kraja… I ja se tu ne bih gurao, ali neko nema osećaj za starije kolege. Ja uvek čekam da završe kolege starije – naveo je Živković.

Naša pevačica krenula nožem na kolegu!

Uroš Živković i Katarina Grujić jedno vreme bili su nerazdvojni, a malo ko zna da je njihovo prijateljstvo toliko jako da su se i orodili, iako to crkva ne dozvoljava.

Do ovog čina došlo je na Kaćinom rođendanu pre više od četiri godine, o čemu je pevač ponovo govorio nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter