Izvor: Blic
26.08.2024 u 13:42
0

PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Kako vi komentarišete ovu njenu objavu (VIDEO)

Naša pevačica pokazala lice bez šminke i operacija: "Kako vi zamišljate ženu od 53. godine - napućenu, namunjenu?"

Pevačica Natalija Trik FX se nije, poput njenih koleginica, podvrgla estetskim korekcijama, već neguje prirodan izgled zbog čega se našla na meti korisnika Tik Toka.

Naime, Natalija neretko objavljuje snimke na kojima nema ni trnuku šminke, a mnogi su negativno komentarisali njen izgled u šestoj deceniji.

Pevačica se u videu obratila kritičarima i dodala da je zadovoljna svojim izgledom u 53. godini.

– Ljudi, ja ne znam šta je sa vama. Ja ne znam kako vi mislite da treba da izgleda žena u 53. godini. Prvo nismo svi isti, ne vodimo svi isti život.

Ja na primer vodim noćni život, jer radim noću. 

Logično je da imam malo podočnjaka, ali to nije ništa strašno. Prirodne obrve, plave oči, nos je trebalo da bude malo manji, usta prirodna. Kosa zdrava, prirodna… Ja ne znam kako vi zamišljate ženu od 53. godine – napućenu, namunjenu? Brate ne znam… Kažu: „Ne daj Bože da izgledam kao ti“, ma daj bože da izgledaš kao ja, rekla je Natalija Trik FX.

@natalijatrikfx #fy #viral #life #beauty ♬ original sound – natalijatrikfx

Pevačica grupe Trik FX, Natalija Ibraimov (53), na sceni je sa suprugom Sanijem (54) već decenijama, a isto toliko su i u braku.

Sani je otkrio kako svojoj supruzi dozvoljava sve osim da poseti estetskog hirurga.

Posle svega što sam čitao šta se dešava sa tim ženama koje su bile na estetskim zahvatima ne dolazi u obzir- rekao je Sani, koji je potom zapitao Nataliju da kaže šta joj fali.

– Fali mi malo manji nos, malo veća usta, malo da se podignu kapici – odgovorila je Natalija, na šta se njen suprug nadovezao ističući da žene često vide neke nedostatke koje muškarci nikada ne primećuju jer oni vide samo najbolje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter