Izvor: ALO
04.07.2024 u 07:59
0

POKOJNA MAJKA JE LEŽALA NA STOLU, SESTRA I JA SMO SPAVALE U SOBI PORED: Pevačica otkrila šta se desilo pre sahrane

Imala je 19 godina kad joj je majka umrla na rukama

Rada Manojlović je ostala bez majke kada je imala 19 godina, umrla joj je na rukama i to je bol koja joj je obeležila život.

Sada je otkrila kakvu traumu je doživela noć pre majčine sahrane.

– U selu nema kapele, već pokojnik bude u kući… Možeš da zamisliš, sestra i ja  spavamo u jednoj sobi, a ona leži na stolu u drugoj – izjavila je Rada, pa konstatovala:

– Ali sve prođe, prođe i život. Često psihijatri i motivacioni govornici kažu da je čovek najgora životinja u smislu šta sve može da podnese.

Od smrti njene majke Mirjane, koja je, kako je Rada ispričala, umrla greškom lekara dok se lečila od raka materice, prošlo je 19 godina.

– Sanjala sam majku nekoliko puta i mnogo sam bila srećna kad god sam je sanjala. To mi je baš onako produžilo život i veoma sam zahvalna. Nekad se probudim u suzama, nekad s blaženim osmehom i jako mi je teško što je dugo nisam sanjala. Na javi je ona prisutna stalno, stalno razmišljam o njoj – istakla je Rada, pa dodala:

– Sanjala sam je kad god sam imala težak, neki prelomni, životni trenutak. Sanjala sam je kad god sam se pitala šta bi me ona posavetovala u tom trenutku. Ona je dolazila u snu, ali ne mogu da kažem da sam dobila neki savet. To bih lagala, ali se pojavljivala u nekom, desetom kontekstu, na primer, sedimo i pijemo kafu ili šetamo. Onda ja iskalkulišem u kom smeru da krenem – navela je Manojlovićeva.

Rada je otkrila i šta joj je majka rekla.

– Pričam s njom svaki dan i svaku noć kad legnem. Ne bih joj ništa posebno rekla, pitala sam je da li ću uspeti u ovom poslu, tada nisu bile u planu ni Zvezde Granda i rekla je da hoću, da ću biti velika zvezda. Znam da je ona to znala i da i sada zna – ispričala je za Hajp televiziju Rada.

Teško mi je što sam pevala dok mi je majka umirala!

Rada Manojlović oduvek ponosno ističe da je sa sela, te da joj je rodno Četereže povratak u najlepše životne trenutke. Ovoga puta pevačica je ugostila ekipu Alo! kako bi ispratili manifestaciju Gulašijada koju je organizovio njen otac Rade Manojlović.

– Tatina sam miljenica, a slab je na mene i zato što me ne viđa. Sa mnom je prolazio proces oko muzike i pevanja. Slab je na mene i zato što zna koliko me boli što nisam mogla da budem uz majku tokom njene bolesti upravo zato što sam radila. Na kraju smo uspeli da ostvarimo ono što je za naše selo nezamislivo, i to je naša pobeda – ispričala je Rada, i dodala da je uprkos siromaštvu otac bio tu da je podrži u karijeri.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter