Izvor: alo
01.06.2024 u 21:22
0

POSLE SVIRKE JEDE BUREK, A IMA 57 KILOGRAMA Jelena Rozga otkrila tajnu svog izgleda, u ovome je caka

Jelena Rozga slovi za jednu od najzgodnijih pevačica u regionu. Svoju vitku liniju uredno održava, a godinama ima 57 kilograma.

Jelena je jednom prilikom otkrila kako uspeva da održi kilažu i šta se nalazi na njenom meniju.

– Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se – rekla je, pa dodala:

– Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečene kestene – istakla je Rozga.

„Posle svirke jedem burek“

– Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.

– Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi „Magazin“, pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam – rekla je ranije Jelena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter