Izvor:
27.06.2024 u 15:57
1

POSTALO MU JE NEIZDRŽIVO: Kralj se bori sa rakom, a sada je doneo odluku zbog kojih su mnogi ostali u čudu

Kralja Čarlsa muči to što ne može da viđa decu svog mlađeg sina, princa Harija.

Kralj Čarls III redovno se druži sa decom svog sina Vilijama (75), kako navode izvori za strane medije. Prinčevi Džordž i Lui, kao i princeza Šarlot uživaju u dedinom društvu, pogotovo otkada je objavljena vest da ima rak.

Ipak, ono što muči Čarlsa je to što se ne viđa sa decom mlađeg sina Harija (39).

Sa unukom Arčijem imao je prilike da se druži neko vreme jer je rođen u Velikoj Britaniji, dok su Hari i Megan Markl živeli tamo. Ipak, otkako su početkom 2020. napustili kraljevske dužnosti i otputovali u Ameriku, Čarls se ne viđa s unucima. Viđaju se preko videopoziva i zbog toga je kralj slomjen. Želi da stvorij bliskiji odnos s Arčijem (5) i Lilibet (3), koju je navodno video samo jednom otkako se rodila.

Kralj je zato odlučio da uskoro otputuje u Kaliforniju. Čarls želi da dokaže unucima koji ne žive kraj njega, kako se na svog dedu mogu osloniti. Navodno ga je na put u Ameriku podstakao treći rođendan princeze Lilibet. Iz Londona je unuci poslao poklon, ali to ne smatra dovoljnim.

Sa unukom Arčijem imao je prilike da se druži neko vreme jer je rođen u Velikoj Britaniji, dok su Hari i Megan Markl živeli tamo. Ipak, otkako su početkom 2020. napustili kraljevske dužnosti i otputovali u Ameriku, Čarls se ne viđa s unucima. Viđaju se preko videopoziva i zbog toga je kralj slomjen. Želi da stvorij bliskiji odnos s Arčijem (5) i Lilibet (3), koju je navodno video samo jednom otkako se rodila. 

Kralj je zato odlučio da uskoro otputuje u Kaliforniju. Čarls želi da dokaže unucima koji ne žive kraj njega, kako se na svog dedu mogu osloniti. Navodno ga je na put u Ameriku podstakao treći rođendan princeze Lilibet. Iz Londona je unuci poslao poklon, ali to ne smatra dovoljnim.

,,Čarls je razgovarao o zvaničnoj poseti Sjedinjenim Državama u nekom trenutku u budućnosti. Nema sumnje da će Čarls, ako do toga dođe, takođe naći vremena da poseti svog najmlađeg sina i unuke. Pre toga još treba prevladati brdo planiranja. On ih očajnički želi videti i mrzi pomisao da ga Arči i Lili neće pamtiti kao toplog, prijateljski raspoloženog dedu kakav želi biti“, otkrio je izvor za strane medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSTALO MU JE NEIZDRŽIVO: Kralj se bori sa rakom, a sada je doneo odluku zbog kojih su mnogi ostali u čudu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter