Izvor: sd.rs
12.09.2023 u 20:45
0

POVREĐENA KEJT MIDLTON: Vojvotkinja viđena u javnosti sa povezom oko ruke, a evo kako je nastala povreda

Ništa što mnoge majke nisu iskusile!

Kejt Midlton pojavila se posetila je danas jednu od institucija u sistemu krivičnog pravosuđa, koja je zadužena za osobe sa zavisnošću, kako bi ispratila kako sve funkcioniše.

Vojvotkinja je za ovu priliku izabrala jednostavno teget odelo i svilenu bluzu koju je nosila ispod sakoa. Celu kombinaciju upotpunila je jednostavnim salonkama.

ČUVENA PEVAČICA ODBILA POZIV KEJT MIDLTON: Ovom se nije nadala!
Na ruci je nosila verenički prsten koji je nasledila od pokojne svekrve, princeze Dajane. Međutim, ono što su svi primetio odmah po dolasku vojvotknije je
povreda na ruci. 
Prsti su joj bili zavijeni u medicinski hanzaplast. Kako prenose mediji u Britaniji, Midltonova se povredila dok je sa decom skakala na trampolini. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter