Izvor: kurir
26.07.2024 u 17:03
0

POŽAR SVE PRETVORIO U PRAH: Izgorela kuća Slaviši Vujiću

Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji

Njegov porodični dom nalazi se u u Kosovskoj Vitin i selu Vrbovac. Popularni pevač poslednjih osam godina nije bio u svom domu, a incident se dogodio devetnaestog jula.

Estradni umetnik je potvrdio naša saznanja:

PEVAČICA PRED NOVIM IZAZOVOM: Karleuša se našla u teškoj situaciji

– Tačno je desio se požar. Mislim da je podmetnut. Ja sam se noćas vratio sa Kosova i Metohije, ali paljenje se desilo devetnaestog jula noću. Ne mogu da grešim dušu da kažem na koga sumnjam. Bilo bi nečasno da kažem da li su počinici Srbi ili Albanci, možda je naručeno. Ja tamo ne živim, a kuća je moja porodična. Da je plamen bio jači zgorela bi cela ulica. Meni je to javio brat od strica u subotu ujutru, a ja sam otišao u ponedeljak jer sam ovde imao dogovorene nastupe, pa nisam mogao odmah da odem. Na licu mesta sam bio u ponedeljak ujutru i imao sam šta da vidim – priča Slaviša.

On nam je dostavio i fotografije na kojima se vidi garež koja je ostala od ugašene vatre:

– Izgoreo je dnevni boravak. Šteta je velika. Sve mora da se renovira i onda je to dupli trošak. Šta da radim, jedva sam izdržao. Morao sam da pijem tabalete za smirenje. Sva sreća da nije bilo žrtava, ali da se vatra proširila, moglo je da zahvati i druge kuće. Tu su sve stariji ljudi i sve je to moglo da izgori – objasnio je pevač.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter