Izvor: Kurir
16.10.2024 u 21:24
0

POZNAT PO TOME DA VOLI ALKOHOL: Darko Lazić na promociji kod Nina ispričao kako mu je sa trećom bebom

Među zvanicama bio je i popularni pevač Darko Lazić, koji je privukao pažnju svojom opuštenom pojavom. Iako je poznat po tome da voli alkohol, Lazić je ovoga puta nasmejano izjavio: "Danas pijem samo čaj!"

Tokom noći održana je promocija mlade pevačice Nine Vlajković, koja je predstavila svoj prvi album. Svi prisutni uživali su u njenom talentu i jedinstvenom nastupu.

JEDNOSTAVNO NAM NIJE IŠLO: Peđa Jovanović se razveo nakon 16 godina braka

Među zvanicama bio je i popularni pevač Darko Lazić, koji je privukao pažnju svojom opuštenom pojavom. Iako je poznat po tome da voli alkohol, Lazić je ovoga puta nasmejano izjavio: „Danas pijem samo čaj!“

Tokom večeri, Lazić je podelio i svoje utiske o novom poglavlju u svom životu, govoreći o rođenju svog trećeg deteta. „Nema spavanja, ali sam ja na to navikao i u tome uživam“ – sa osmehom je konstatovao pevač, dodajući da su dani sada ispunjeni srećom, ali i brojnim obavezama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter