Izvor: Kurir
09.07.2024 u 18:46
0

POZNATA PEVAČICA TRUDNA: Mnogi joj predviđali veliki uspeh i pobedu u muzičkom takmičenju

Emina Tufo, pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" objavila je da je u drugom stanju.

Pevačica je objavila fotografiju u uskoj haljini u kojoj se ocrtava trudnički stomak. Pošto je Emina nedavno pokazala cuclu u roze boji, pretpostavlja se da očekuje devojčicu.

PIJEM I PLAČEM: Vesnu de Vinču zadesila neopisiva tragedija

Inače, Emina se udala prošle godine u tajnosti za izabranika sa kojim je bila nekoliko godina u vezi.

Emini je na venčanju pevala Zorica Brunclik, a mlada pevačica kaže da njihovo prijateljstvo datira od kada se takmičila u „Zvezdama Granda“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Tufo (@eminatufo95)

– Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavolela, ja sam odrasla uz njene pesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke – rekla je Emina tada za „Grand“.

Emina se takmičila u Zvezdama Granda gde je iz kruga u krug dobijala najveći broj glasova žirija, ali je pred samo finale odustala od takmičenja, što je tada iznenadilo celokupnu javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter