Izvor: ALO
13.06.2024 u 21:18
0

POZNATA PEVAČICA VERILA SE U TAJNOSTI: Fudbaler sve organizovao na romantičnom putovanju!

Par je bio na zajedničkom putovanju kada je došlo do prosidbe na jednom romantičnom mestu

Marina Bogdanović, zaprošena je od strane svog dugogodišnjeg partnera.

Par je radosnu vest objavio na društvenim mrežama gde su usledile brojne čestitke od porodice, prijatelja i Marininih kolega.

 

OVAKO SE PROVELA NA MATURI: Divina kćer objavila detalje jedan će vas posebno iznenaditi!

– Zauvek – napisala je kratko pevačica.

Marina i njen dečko su već nekoliko godina u skladnoj vezi, ali ona retko govori o svom privatnom životu u medijima. Ova vest je iznenadila mnoge, posebno jer je njen partner sve ovo dugo pripremao u tajnosti.

Par je bio na zajedničkom putovanju kada je došlo do prosidbe na jednom romantičnom mestu.

<h4

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Bogdanovic (@marinabogdanovic)

>

Upoznali se na slavlju

Marina je jednom prilikom u emisiji, otkrila da se njen dečko bavi fudbalom i da su se upoznali na veselju kod njegovog brata gde je ona pevala.

– Zaklela sam se da nikada neću imati dečka sa svirke i sve što kažeš da nećeš to ti se desi. Njegov rođeni brat je dobio blizance i ja sam pevala tada. On je tu nešto krenuo oko mene, ja sam rekla: „Ma daj“. Kolege su videle to, pa su pričali da je lep, još i golman. Onako lep, visok ima zelene oči. Iz Beograda je, ali ne smem da kažem gde brani, on to ne voli. Sve hoću o sebi da kažem, ali to ne smem – rekla je Marina.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter