Izvor: Kurir
15.06.2024 u 09:06
0

PRATIOCE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Jelena totalno obnažena uvija kukovima!

Pop diva Jelena Karleuša često svoje pratioce ostavi bez teksta provokativnim izdanjima, što to je bio slučaj i ovog puta. Međutim, čini se da je sada prevazišla i samu sebe.

Pevačica je raspametila fanove snimkom bez odeće, na kojem vidimo kako pozira ispred ogledala i uvija kukovima. Bujne grudi prekrila je samo rukom dok je glavu izbacila iz kadra.

OHRABRUJUĆA PORUKA KEJT MIDLTON: Terapija dobro napreduje, ima loših i dobrih dana

Snimak je začinila svojom pesmom „Benga“, a ovim postupkom izazvala jwe potpuni haos na društvenim mrežama.

Podsetimo, domaći i regionalni mediji već danima bruje o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju kad je Jelena Karleuša prijavila policiji svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja.

Pre par dana je iznenadila mnoge kada je podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter