Izvor: Ona
06.09.2024 u 13:25
0

PRAVILA KOJA MORA DA POŠTUJE MADONIN 28 GODINA MLAĐI DEČKO: Jedno je posebno bizarno

Otkrivena su Madonina zapanjujuća pravila za njenog mladog ljubavnika Akima Morisa

Madona ima nekoliko pravila kojih njen daleko mlađi dečko mora da se pridržava kada provodi vreme sa pop divom. A jedno od njih uključuje i televiziju.

Pevačica koja je već zagazila u sedmu deceniju i ima 66 godina, trenutno se zabavlja sa sportskom zvezdom jamajčaninom Akimom Morisom koji ima 28 godina.

Uprkos baš velikoj razlici, reklo bi se da je par prilično skladan i da ne mogu da drže ruke dalje jedno od drugog.

Međutim, strani mediji navode da Madona u velikoj meri kontroliše vezu, pa je zvezda čak napisala i nekoliko strogih pravila za njega.

– Madona je podvrgla Akeema gomili pravila i strogih uslova za zabavljanje. I on je pristao na njih jer je „zagrejan“ i spreman da plati cenu – tvrdi  „insajder“ blizak paru i nastavio:  – Ona je veoma stroga. On živi kod nje, ali samo zato što dele njen krevet, ne znači da može i da spava u njemu. Kad ona to hoće, on mora da ode da spava ili ustane kada ona radi, bez obzira na sve. Takođe mu zabranjuje da gleda sport i televiziju kada provode vreme zajedno.

Par se, navodno, prvi put sreo na snimanju fotografija za magazin „Paper“ 2022. godine, na temu „divljeg noćnog izlaska u Njujorku“. Akim je bio deo seta, ali u to vreme nije bilo nagoveštaja da će da započnu romantičnu vezu.

Prvi znak njihove romanse bio je tokom ovogodišnje proslave 4. jula, kada je Madona dala izjavu o „neverovatnoj godini“ u kojoj je uživala nakon što je pretrpela ozbiljne zdravstvene probleme. U iskrenoj objavi na Instagramu, Madona – koja je prošle godine hospitalizovana sa septičkim šokom – podelila je slike na kojima ona i Akeem deluju zaista srećno zajedno.

Sve su manje više „kućeven“, pa se tako na jednoj fotografiji vide kako uživaju u sladoledu, dok su na drugoj sklupčani na kauču. Zato se i pretpostavlja da je upravo Akim razlog zašto je Madonina godina tako nezaboravna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter