Izvor: KURIR
04.06.2024 u 13:10
0

PRINC HARI UPLAŠEN ZA BUDUĆNOST PORODICE: Napustio kraljvesku palatu, IZNEO PRLJAV VEŠ, pa se gorko pokajao, a MEGAN NE ODUSTAJE

Nakon što je sa suprugom Megan Markl napustio Britaniju, princ Hari je u zategnutim odnosima sa ostalim članovima.

Međutim, trenutnu zabrinutost princa Harija izazaiva zabrinutost zbog njegove dece Arčija i Lilibet, koji nemaju kontakt sa ostalim članovima porodice, tvrde stručnjaci.Međutim, trenutnu zabrinutost princa Harija izazaiva zabrinutost zbog njegove dece Arčija i Lilibet, koji nemaju kontakt sa ostalim članovima porodice, tvrde stručnjaci.

– Znamo da se Harijevo najdublje uznemiravanje tiče ne samo njegovog nedostatka veze sa Džordžom, Šarlotom i Luisom, već i nepostojanja odnosa njegove dece sa svojim rođacima.

DARA BUBAMARA KAO DŽENIFER LOPEZ! Iskopirala slavnu pevačicu – izbio skandal zbog pesme, sad i zbog spota!

 

– Hari i Megan bi voleli da zaobiđu problem – voleli bi kada bi se rođaci mogli redovno sastajati i imati pozitivan odnos dok odrastaju, ali ne vide način da to urade dok su oni sami, Hari i Megan, otuđen Hari je rekao da se nada da će rođaci biti prijatelji barem kao odrasli – rekao je Tom.

Megan Markl je naizgled okrenula stranicu svoje sage o kraljevskoj porodici i usmerila svoju energiju negde drugde, dok je Hari i dalje okrenut prošlosti, sugeriše kraljevski komentator.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su slavno dali ostavke na svoje visoke kraljevske uloge 2020. godine, što je izazvalo razdor sa porodicom nakon nekoliko eksplozivnih otkrića o njihovom kraljevskom životu.

Gospodin Kvin kaže da se posledice nastavljaju, posebno za Harija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter