Izvor:
09.06.2024 u 22:19
0

Prvo oglašavanje Duška Tošića nakon incidenta i svađe sa JK, ovo je njegova STRANA PRIČE

Nakon što je juče Kurir objavio da je došlo do incidenta između Jelene Karleuše i Duška Tošića, sada se bivši fudbaler po prvi put oglasio i izneo svoju stranu priče.

Naime, na pitanje jednog od pratioca da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, usledio je Duškov šokantan odgovor.

Duško Tošić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Ne, naravno da je nisam ni pipnuo.. Namestila je sve – napisao je Tošić.

Podsetimo, kako je Kurir ekskluzivno saznao, policija je juče, po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J.

Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa. Iza ograde smo primetili samo kućnu pomoćnicu i jednog starijeg muškarca koji radi kao obezbeđenje. Kako smo uspeli da čujemo, njihova tema razgovora bila je temperatura vode bazena koji se nalazi u okviru vile.

I dok tokom višesatnog čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, od komšinice koja živi u zgradi pored kuće Tošića saznali smo nove detalje drame koja je potresla ovaj elitni kraj Beograda juče ranom zorom.

– Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: „Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!“ Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – poručila nam je komšinica koja nas je zamolila da je ne slikamo jer ne želi probleme u komšiluku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter