Izvor: BSCHAPPY
21.05.2024 u 20:48
0

Ramštajn u Beogradu sprema pirotehnički spektakl, sudeći prema snimcima sa mreža

Ramštajn stiže u Beograd sa do sada neviđenom pirotehnikom, ali prethodni koncerti na turneji su nam dali mali uvid u to šta nas očekuje.

Iz organizacije su već najavili šta nas očekuje. Gotovo 600 različitih pirotehničkih efekata po koncertu, za čije je izvođenje potrebno oko hiljadu litara benzina i oko 60 kilograma likopodijuma po večeri. Najviši plamenovi idu do 20 metara u visinu, a da njihova temperatura dostiže i 600 stepeni!

To sve tako izgleda na papiru, a ovako to izgleda u praksi.

Ramštajn pirotehnika na ovoj turneji:

@tills.main.wife Mhm #fyp #rammstein #viral ♬ Originalton – 𝚁𝚊𝚖𝚖𝚜𝚝𝚎𝚒𝚗

Ovakav spektakl očekuje Beograd u petak i subotu, 24 i 25. maja.

Ramštajn u Srbiju stiže sa 77 šlepera opreme, a oko hiljadu i po ljudi, lokalnih profesionalaca, biće angažovano po koncertu.

Koncertni prostor obuhvataće 240 hiljada kvadratnih metara, a izgradnja mini-grada uveliko je u toku. Ono što posebno privlači pažnju jesu impresivne brojke, koje govore u prilog grandioznosti ovog spektakla.

Samo bina, za čiju izradu je potrebno čak 6 dana biće dugačka 60 metara, a ići će do 36 metara u vis! Sedam meseci bilo je potrebno da 18 inženjera zvuka i svetla, zajedno sa tehničkim dizajnerima, do poslednjeg detalja dizajniraju stejdž na kom će nastuputi popularni Nemci.

Ali tu se priča ne zaustavlja. Beograd će doživeti gotovo tektonska pomeranja, budući da će jačina zvuka ići do nepojmljivih 2.040.000 vati!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter