Izvor: Kurir
08.09.2024 u 08:30
0

RAŽNATOVIĆI U PROVODU: Pridružili im se Anastasija i Gudelj

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana spakovali su kofere i otputovali u Sevilju. Veljko i Bogdana su odseli u luksuznom hotelu gde noć košta paprenih 1.000 evra i više, a odatle su objavili porodičnu sliku.

Naime, Veljko je na svom Instagram profilu pokazao kako su se spremili za provod on, njegova supruga Bogdana Ražnatović, sestra Anastasija Ražnatović i zet Nemanja Gudelj.

BORA DOBIO VELIKI ZNAK ZAHVALNOSTI: Javnost oduševljena muralom!

Bogdana je na sebi imala haljinu sa golim ramenima pripijenu uz telo sa ogromnim cvetom nasred grudi, Anastasija se odlučila za farmerke i belu majicu sa prorezom i bez brushaltera, dok su Veljko i Nemanja bili ležerno odeveni.

 

Svi zajedno su otišli u jedan klub u provod, odakle je Veljko objavio sliku sa suprugom, a onda i snimak sa sestrom.

Anastasija se zbog ljubavi sa suprugom Nemanjom preselila u Sevelju gde živi već skoro dve godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar