Izvor: Glossy
31.07.2024 u 21:47
0

RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK: Da li je ovo kraj braka

Glumica i pevačica Dženifer Lopez nedavno je proslavila svoj 55. rođendan i tim povodom upriličila zabavu za pamćenje.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez nedavno je proslavila svoj 55. rođendan i tim povodom upriličila zabavu za pamćenje.

Proslava se odigrala usred spekulacija o njenom razvodu od glumca i reditelja Bena Afleka, koje su dodatno podgrejane kada je zabeleženo njegovo odsustvo sa rođendana.

Štaviše, istog tog dana Aflek je uradio nešto što se čini i konačnom potvrdom o rastanku od Latino dive, a o čemu je reč pročitajte u nastavku teksta.

Džej Lo i Ben Aflek obradovali su fanove širom planete kada su objavili da su nakon dve decenije obnovili svoju ljubav, a 2022. godine jedno drugome izgovorili su sudbonosno da.

 

ACA LUKAS OTKAZAO KONCERT: Koncert u Crnoj Gori se neće održati zbog zdravstvenog stanja pevača

Ipak, nakon samo dve godine, vesti o krizi u braku slavnog para proširile su se brzinom svetlosti, a potezi glumačkog para koji su usledili idu spekulacijama u prilog.

 

Naime, prvobitno se Aflek iselio iz zajedničkog doma a Beverli Hilsu, koji je ubrzo nakon toga i prodat za vrtoglavih 68 miliona dolara.

Uprkos svim nedaćama sa kojima se trenutno suočava na privatnom planu lepa Dženi upriličila je 23. jula rođendansku zabavu za pamćenje. Tematska žurka inspirisana hit serijom Bridžiton bila je ispunjena ljubavlju pevačicine najbliže porodice i prijatelja, ali jedna bitna figura je izostala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben Aflek ne samo da se nije pojavio na proslavi svoje još uvek zakonite supruge, već je narednog dana povukao potez koji, reklo bi se, označava definitivan kraj ove ljubavne sage.

Poznati reditelj pazario je 24. jula novu nekretninu – u pitanju je kuća u Los Anđelesu vredna 20.5 miliona dolara, i kako se pretpostavlja, njegov novi „momački“ dom. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter