Izvor:
14.04.2017 u 05:46
0

Dušan se nije složio sa Jovanom: OVO JE NJEGOVA TEORIJA O VREMENU!

Astrolog Dušan Veličković i lični biograf patrijarha Pavla Jovan Janjić, ispričali su svoje viđenje o vremenu i energijama učesnicima pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi".

Oni se po prvi put nisu složili, pa je svaki od njih izneo svoje viđenje.

Čovek kada se raširi, onda je u znaku krsta i tada emituje svoju energiju, a kada se skupi u sebe, on čuva energiju samo za sebe ne deli je drugim ljudima. Sve se dešava samo između dve tačke, između dobra i zla. Čovek mora o svemu da razmišlja da li je ono što radi dobro – rekao je Jovan.

Jedina stvar koju ne možemo da kontrolišemo je vreme. Da vreme ne postoji, mi uopšte ne bi imali datum rođenja. Iz vremena izdiru prostor i materija. Dva najveća genija i uma su se posvađala oko vremena. Kada raširimo ruke, leva je ženska a desna muška. One u takvom položaju idu ka srcu. Mi smo razapeti između dobrog i lošeg – dodao je Dušan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter