Izvor:
12.09.2017 u 17:44
0

I PLOĆA JEDVA ČEKA ŠESTU SEZONU „PAROVA“: „Vreme je da se pokaže seks pred kamerama bez pokrivača!“

"Parovi" se vraćaju na male ekrane 16. septembra, a to nestrpljivo očekuje i omiljeni učesnik mnogih gledaoca – Nikola Strahinjić Ploća.

Ploća od produkcije očekuje puno novina i jednu uzbudljivu sezonu:

-Produkcija Tv Happy je puna iznenađenja i može se očekivati svašta. Samim tim, novi ljudi koji budu ulazili potrudiće se da daju maksimum da bi se pokazali. Ali tim koji radi na projektu uvek je pun mašte i iznenađenja tako da će Happy opet biti najgledaniji i neverovatan šer se očekuje. Očekujte neočekivano! – rekao je on za naš portal.

Na pitanje šta novo po njemu treba da donese nova sezona, Ploća je iznenadio odgovorom:

-Totalno različita bez veridbi i svadbi! Totalno drugačije, sa više smeha i pozitivne energije, bez svađa i nasilničkog ponašanja jer je narodu toga preko glave. Mislim da je vreme da se pokaže seks pred kamerama bez pokrivača i skrivanja!

Ploća je rekao i da bi u vili voleo opet da vidi Ružicu Veljković i Zorana Manijaka.

Datum početka se približava, nestrpljenje raste, a do tada ostanite uz Happy!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter