Izvor:
05.05.2017 u 06:03
0

JAVIO SE LJUTI I ŠOKIRAO SVE: Vesna Rivas krije tajnu 28 godina, ja sam pravi otac njenog deteta! (foto)

Večeras je roditeljski sastanak u vili "Parova", ali je žučna rasprava između oca Milutina Radosaljevića Milija i Vesne Rivas šokrala sve.

Nakon Vesnine izjave da će tužiti Rakca zbog kleveta, javio se izvesni gospodin Ljuti i šokirao sve:

– Moj ime je Nevid Demiri, nadimak mi je Ljuti. Vesna Rivas krije istinu 28 godina! Ja sam Albanac iz Tetova i živeo sam krajem osamdesetih u Beogradu. Vesna Rivas ima sina Petra sa mnom i to još dok je bila u braku sa Draganom Pajićem. To je prava istina! Sutra se vidimo Dragan Pajić, Dejan i ja i idemo da radimo DNK. Analize će potvrditi pravu istinu – rekao je Ljuti i šokirao sve u vili.

Rakac je prokomentarisao da on to zna sve vreme, ali da nije želeo da otkriva. Na sve to oglasila se i Vesna:

– Ne želim mnogo da pričam jer će ovaj snimak na sud. Ovo je toliko smešno da nemam reči. Gospodin Ljuti živi ko zna gde, nismo se čuli godinama. Tačno je da sam od njega kupovala devize devedesetih, ali čoveka nisam videla od tada. Želite da me degradirate, ali vaša je priča presmešna. Videćemo se na sudu – rekla je Rivas.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte sve aktuelnosti iz vile "Parova"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter