Izvor:
26.04.2017 u 03:10
0

„Kao da je predosetio da će se nešto promeniti“: GOŠĆA „PAROVA“ OTKRILA KAKO SE POJAVILA BOLEST NJENOG SINA KOJI IMA AUTIZAM!

Sandra Ivanković je večeras gost vile "Parova".

Njen sin ima autizam, i ovako je ona opisala kako je bolest počela.

-Imala sam urednu trudnoću i sve je delovalo da je savršeno u redu. Moj sin se razvijao kao ostale bebe i ništa nije ukazivalo na opasnost. Pamtim njegove prve korake, i ne volim sada da se sećam toga. Bio je dobro socijalizovan, trčao je ljudima u zagrljaj. Bio je jedan zdrav dečak koji je želeo da se druži. Kao da je osetio da će se to jednog dana promeniti. Nisam primetila kako je sve počelo. Prva sumnja se pojavila kada sa 4 godine nije znao da oduva svećice. Odjednom kada je krenuo u vrtić, nije više poznavao decu sa kojom se do juče družio. Sve vreme se odvajao i provodio sam sa sobom svih 8 sati. Kada bi mu neko prišao postajao bi agresivan.

Ostanite uz Happy i poslušajte nastavak ove priče!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter