Izvor:
05.05.2017 u 06:28
0

LJUBA I ALEKSANDRA ZNAJU ISTINU O OČINSTVU: Sin Vesne Rivas neverovatno liči na … (foto)

U rijaliti program "Parovi" javio se izvesni gospodin Ljuti, koji tvrdi da je pravi otac sina Vesne Rivas.

Naime, izvesni Albanac iz Tetova sarađivao je krajem osamdesetih sa učesnicom i tvrdi da joj je napravio dete dok je još bila u braku sa bivšim mužem Draganom Pajićem.

Aleksandra Subotić se uključila u raspravi i objasnila da su ona i njena majka odavno čule za celokupnu priču, te da su u istu poverovale kada su uporedile fotografije Ljutog i Vesninog sina Petra.

– Zaista, Petar i Ljuti neverovatno mnogo liče. To je bio momenat kad smo zaključile da je ovo istina – rekla je Subotićka.

Vesna Rivas potvrdila je da poznaje Ljutog, te da je od njega kupovala devize devedesetih, ali ga od tada nije videla. Nije želela mnogo da kometariše, već je posavetovala inicatore da pripreme dobrog advokata, jer će im biti potrebni.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte sve aktuelnosti iz vile "Parova"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter