Izvor: Happy BSC
21.08.2021 u 08:00
0

LUDO ZALJUBLJENI: Gavrilović peva sa osmehom na licu, dok ga Milijana snima!(FOTO)

Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović bivši učesnici rijalitija “ Parovi“ stalno su zajedno.

Nedavno su bili u Zvečanima sa nekim prijateljima i ludo se provodili. Ivan Gavrilović je tu i uvežbavao za neki nastup, koji je kasnije imao u jednom lokalu u Zvečanima.

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

Milijana ga je gledala i snimala, dok je on sa osmehom na licu pevao.

Ovako je to izgledalo.

ivan gavrilovic

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter