Izvor:
14.04.2017 u 05:55
0

Mirela otkrila najveću tajnu: OD DETINJSTVA IMA STRAH OD…

Učesnica pete sezone najgeldanijeg rijalitija "Parovi" Mirela Lapanović, ispričala je astrologu Dušanu Veličkoviću da od malih nogu poseduje strah.

On je rekla da od detinjstva ima strah od zmije, jer se dva puta srela sa njom.

Isdpirčala je i da je prevazišla taj strah tek kada je došla u susret sa njom na jednoj reviji, jer je morala da je nosi oko vrata.

Ta zmija je došla u tvoj život da ti objasni da ti u sebi imaš tempiranu bombu, a to je strah. To je strah koji je odvojen od tvoje svesti. Postoje metode da se tačno pronikne odakle potiče strah. Taj strah nije tvoj, ti si ga preuzela. Strah je odsustvo zadovoljstva i smopouzdanja. Neko ti ga je preno, jer mi ne preuzimamo samo boju očiju od svojih predaka, nego sve ono što oni nose u sebi. Čovek počinje da živi tek onda kada se oslobodi straha.Strah se javlja kao neka fikcija u određenim momentima da ne učinimo nešto – objasnio joj je Dušan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter