Izvor:
07.09.2016 u 21:09
0

NAKON MESEC DANA VEZE: Ružica KONAČNO progovorila o TAJANSTVENOM DEČKU!

Voditeljka muzičkog kampa "Maldivi" Ružica Veljković gostovala je u jednoj emisiji, pa je odgovarala na pitanja fanova, ali i onih kojima baš nije draga. Veljkovićeva je tom prilikom govorila o ljubavi i otkrila da li je zaljubljena.

Trenutno nemam dečka, ali ne znam da li sam zaljubljena. Imala sam ga do skoro, ali ga više nemam. Jesam se malo zaljubila, ali ne znam ni ja šta se tu više događa. Svideo mi se jedan momak, bila sam sa njim mesec dana, odmah čim sam izašla i možda je to bila velika greška koju sam napravila. Od straha, povukla sma se, krenula sam da bežim iz te veze. On mi se jedini dopada za sada. Samo jednom sam u životu volela i bila sma sa tom osobom godinu i nešto. I ne žalim uopšte – objasnila je Ružica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter