Izvor:
08.12.2016 u 18:50
0

Nju biste najviše želeli: Bivša učesnica priznala da je u velikim PREGOVORIMA sa dečkom oko pete sezone, ali da ipak… (foto)

Bivša učesnica najpopularnijeg rijalitija "Parovi" Miljana Kulić ekskluzivno za happytv.rs otvorila je dušu i ispričala zašto ju je Ružica Veljković sa kojom je bila prilično bliska, razočarala.

Nišlijka je inače otkrila da bi ušla u petu sezonu najpopularnijeg rijalitija.

Iskreno da vam kažem, uživam sa svojim dečkom, trenutno odmaram, nigde ne radim, gledam Happy televiziju i "Snajke" i zaista je dobar program. Što se tiče "Parova", mi smo stvarno bili gledano, ali još ništa ne mogu da vam kažem za petu sezonu osim da bih ušla, ali opet postoji tu svašta nešto. U pregovorima sam sa svojim dečkom, ipak bih njega morala da ostavim samog. Mada i ne znamo kada počinje rijaliti, ako će uopšte u skorije vreme krenuti – bila je iskrena Miljana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter