Izvor: Happy BSC
01.12.2020 u 02:28
0

OSTAVILA GA PREKO PORUKE! DETE IH JE VEZALO ZA CEO ŽIVOT: Fitnes instruktor u žiži interesovanja

Bivši učesnik „Parova“ Pavao Vladilo ima veoma interesantan ljubavni život.

Žena koja je obeležila Pavaov život naime, je svakako Emina.

Ona je njegova bivša supruga sa kojom ima sina. Pavao i Emina su se rastali, dva meseca pre nego što će Pavao otići u zatvor. On je ispričao da je Eminu mnogo voleo i da se zbog nje vratio iz Dubaia u Hrvatsku. I u Dubaiu i u Hrvatskoj Pavao je radio kao uspešan fitnes trener i od toga je par lepo živeo. Zajedno su putovali, trenirali i uživali u ljubavi. Kada je Emina prvi put ostala trudna, izgubila je bebu u drugom mesecu trudnoće.

OVO MORATE ZNATI

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

STANJE SVE GORE: Još jedan grad u Srbiji proglasio VANREDNU SITUACIJU!

KORONA PRESEK: Preminulo 55 pacijenata, novozaraženih 6.224

To je mnogo uticalo i na njihov odnos. Samo tri meseca posle, iako su doktori smatrali da to nije preporučljivo, Emina je ponovo zatrudnela.

S obzirom da je trudnoća bila rizična, Pavao kaže da se njegova bivša supruga mnogo promenila, mislila je samo na trudnoću što je njemu na neki način smetalo i osećao se zapostavljenim. Nastali su problemi i nešto pre rođenja sina oni su se već rastali. Supruga mu je poslala poruku telefonom i rekla da želi da se razvedu.

Ona je otišla sa svojom majkom na ostrvo Krk.

On se vratio u svoju staru ulicu i počeo da se druži sa svojim starim drugovima, što se njegovoj ženi nije svidelo. Pavau je u život ušla i jedna ženska osoba za koju je rekao da mu je život „okrenula naopačke“. Rekao je da bi voleo vratiti vreme da neke stvari drugačije uradi.

Nakon razvoda od svoje supruge, imao je žena, ali nikada ni sa jednom ženom nije ulazio u vezu. Odlučio je da se posveti sebi i da pusti da ga „voda odnese“. Rekao je da je radio stvari na koje nije ponosan.

Dva meseca kasnije, završio je iza rešetaka 16 meseci. Kaže, da ga je njegova najveća ljubav, kojoj je najviše verovao, stavila iza rešetaka i izdala. Mnogo ga je to povredilo. Nije joj oprostio, ali je na neki način i dalje voli. Rekao je da će oni uvek biti povezani jer imaju sina.

Da li on sad ima devojku, još nije poznato.

U vili „Parova“ žene žele da ga vide, pa ga često i dozivaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter