Izvor:
05.09.2016 u 13:42
0

OVO SE NEKIMA NEĆE DOPASTI: Tijana Ajfon PROGOVORILA o navodnoj VEZI sa Raduljicom!

Nedavno su se u medijima pojavile priče da je popularna starleta Tijana Ajfon bila u emotivnoj vezi sa srpskim košarkašem Miroslavom Raduljicom, međutim bivša učesnica rijaliti šoa "Parovi" stala je na put tome i sve objasnila u sinoćnoj emisiji na Happy televiziji.

Ja uopšte ne znam ni ko je on, ne pratim košarku. Kada sam pročitala u novinama i na portalima da me povezuju sa njim, prvo sam morala da izguglam ko je taj momak jer ne gledam košarku, a tek mi je drug kasnije rekao da je on košarkaš istakla je Tijana.

Da li će fanovi kritikovati Tijanu jer ne zna ko je Miroslav Raduljica, ne znamo, ali sada je naučila lekciju iz sporta.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter